Lidhje

Reagime në Kosovë ndaj rezolutës serbe në OKB


Përfaqësuesit politikë në Prishtinë nuk besojnë se nisma e Serbisë për t'i kërkuar Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë te marre ne shqyrtim ligjshmërinë e pavarësisë së Kosovës, do të ushtrojë ndonjë ndikim. Ata thone tërheqin vëmendjen se Prishtina duhet të punojë më shumë për të t'u shpjeguar vendeve që nuk e kanë njohur pavarësinë e Kosovës se ky hap ishte veprim i ligjshëm dhe i domosdoshëm, ndërsa çdo veprim tjetër mund ta shndërrojë atë në "konflikt të ngrirë"

XS
SM
MD
LG