Lidhje

Kalaja Rozafa, një nga monumetet e rëndësishme të historisë shqiptare


Kalaja Rozafa, në hyrje të qytetit të Shkodrës, është një nga monumetet e rëndësishme të historisë dhe kulturës shqiptare. Gjatë këtij viti, është punuar për mirëmbajtjen e saj, dhe duket se kjo ka ndikuar në shtimin e vizitorëve.

XS
SM
MD
LG