Lidhje

Prishtinë,  Seminari i 27-të për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare


Në Prishtinë po mbahet Seminari i 27-të ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, ku marrin pjesë një numër studiuesish nga vende të ndryshme të botës. Ndonëse i parashikuar si një tubim shkencor që në themelimin e tij në vitin 1974, seminari nuk ka mbetur pa u ndikuar nga zhvillimet politike.

XS
SM
MD
LG