Lidhje

Prishtina: OKB-ja mos të njohë nismën serbe


Të martën nisin punimet në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, ku Serbia pritet të paraqes kërkesën e saj që Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë të jap një përgjigje nëse pavarësia e Kosovës është shpallur në pajtim me të drejtën ndërkombëtare ose jo. Autoritete në Prishtinë e quajnë krejtësisht të gabuar dhe të panevojshme nismën serbe, ndërsa u bëjnë thirrje shteteve anëtare të Organizatës së Kombeve të Bashkuara që të mos e përkrahin këtë nismë.

XS
SM
MD
LG