Lidhje

Tradita e përkthimit të Biblës në gjuhën shqipe


Producenti dom Nike Ukgjiini, po publikon këto ditë filmin e tij të pestë dokumentar, "Heronjte e librit", kushtuar historikut të përkthimeve biblike në gjuhën shqipe. Përmes këtij filmi dokumentar, dom Nikë Ulgjiini kërkon të sjellë në kujtesën e bashkëkohësve përpjekjen e figurave te shquara të kombit për të mësuar shqiptarët të shkruajnë e lexojnë në gjuhën shqipe dhe të lartojnë Zotin në gjuhën e tyre amtare.


XS
SM
MD
LG