Lidhje

Intervistë me Nënkryetarin e KLD-së, Kreshnik Spahiu

  • Intervistoi: Simiçia

Reformat në drejtësi mbeten një ndër kërkesat kryesore të Shqipërisë, jo vetëm si një demokraci e re në përpjekjet për ndërtimin dhe konsolidimin e institucioneve, por edhe në dritën e anëtaresimit të pritshëm në Nato. Për të folur me gjerësisht mbi ritmet në këtë proces dhe sfidat kryesore me të cilat ndeshet Shqipëria në rrugën e reformave. Për të diskutuar për këto çështje, Zëri i Amerikës kishte ftuar për një intervistë studio Nënkryetarin e Këshillit të Lartë të Drejtësisë, zotin Kreshnik Spahiu, i cili ka zhvilluar keto ditë një sërë takimesh me përfaqësues të administratës amerikane dhe me specialistë të së drejtës ndërkombëtare

XS
SM
MD
LG