Lidhje

Intervistë me z. Imer Selmani, kryetar i Partisë Demokracia e Re


Imer Selmani, Kryetar i Partisë Demokracia e Re në Maqedoni, thotë se partia e tij e sapoformuar kërkon t'i japë fund politikave grindëse mes shqiptarëve dhe të ndërtojë një klimë të re mes subjekteve të tyre politike. Partia e Zotit Selmani kohët e fundit u shkëput nga Partia Demokratike Shqiptare. Zoti Selmani ishte në Nju Jork për të promovuar partinë e re dhe për të diskutuar me shqiptaro-amerikanët mbi këtë nismë të re në skenën politike të Maqedonisë. Ai thotë se mes shqiptarëve vazhdimisht ka munguar dialogu politik, i cili eshte i nevojshem. //ii

XS
SM
MD
LG