Lidhje

BE-ja jep 245 milionë Euro ndihmë për Shqipërinë


Shqipëria deklaroi të shtunën se shumica e fondit të ndihmës së Bashkimit Europian prej 245 milionë euro do të përdoret 2 vitet e ardhshme për të përmbushur kriteret dhe standartet e integrimit europian. Komisioni Europian sapo ka miratuar Dokumentin Strategjik të Ndihmës për Shqipërine për vitet 2008 - 2010, ku janë perfshirë një seri projektesh në fushën e drejtësisë, ekonomisë, infrastrukturës dhe forcim institucionesh.

XS
SM
MD
LG