Lidhje

Prishtina pret me kënaqësi njohjen e pavarësisë së Kosovës nga Mali i Zi dhe Maqedonia


Prishtina është shprehur e kënaqur me njohjen e pavarësisë së Kosovës nga Mali i Zi dhe Maqedonia. Vlerësimet janë veçaçërisht të larta për faktin se kjo ndodhi vetëm një ditë pas votimit të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në favor të nismës së Serbisë për të kërkuar një opinion të Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë për ligjshmërinë e pavarësisë së Kosovës. //iç//

XS
SM
MD
LG