Lidhje

Intervistë me Ministrin e Ekonomisë dhe Financave të Kosovës, Ahmet Shala

  • Intervistoi: Konda

Kosova ka aplikuar zyrtarisht për t'u anëtarësuar në organizatat financiare ndërkombëtare, Banka Botërore dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar. Në këtë kuadër, këtë vit, për herë të parë po merr pjesë në takimet e vjeshtës së këtyre organizatave, në rolin e vëzhguesit, një delegacion i Kosovës. I ftuar në studion e "Ditarit" ishte Ministri i Ekonomisë dhe Financave të Kosovës, Ahmet Shala.

XS
SM
MD
LG