Lidhje

Kosovë, punonjësit e policisë shpresojnë përmirësimin e kushteve të punës


Në Kosovë, punonjësit e policisë shpresojnë se fundi i këtij viti do të shënojë një përmirësim të kushteve të punës. Një marrëveshje e arritur me qeverinë, i shmangu protestat e paralajmëruara të policëve, të cilëve u është premtuar një rritje e pagave. Pjesëtarët e këtij shërbimi, që u krijua pas përfundimit të luftës thonë se përmbushja e disa kërkesave të tyre do të shtonte edhe motivin për punë dhe përballjen me vështirësitë që paraqet puna e policit.

XS
SM
MD
LG