Lidhje

Ministri Bode për pasojat e krizës financiare globale


Takimet vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore përkuan në një kohë kur bota po përballet me një krizë financiare që rrezikon ekonominë globale.

Megjithëse vende si Shqipëria, janë më të imunizuara nga kjo krizë për shkak të strukturave të tyre financiare që nuk janë të integruara plotësisht në ato ndërkombëtare, kriza nuk mund të kalojë pa ndikim edhe mbi to.

Në emisionin televiziv Ditari, Zëri i Amerikës zhvilloi një intervistë me ministrin e Financave, Ridvan Bode.

XS
SM
MD
LG