Lidhje

Sistemi financiar i Kosovës dhe  kriza financiare globale


Sistemi financiar i Kosovës nuk është prekur nga kriza financiare globale, megjithatë përballet me sfida të rëndësishme. Mes tyre janë ligji për mbrojtjen e depozitave dhe fakti që Kosova ende nuk ka monedhën e vet vendase. Guvernatori i Bankës së Kosovës, ishte në Uashington për takimet e FMN-së dhe Bankës Botërore dhe i dha një intervistë koleges Keida Kostreci. //iç//

XS
SM
MD
LG