Lidhje

Varferia, shqetësim për qytetarët dhe institucionet në Kosovë


Shkalla e lartë e papunësisë në Kosovë dhe rrjedhimisht edhe e varfërisë, është një nga shqetësimet kryesore të qytetarëve të vendit. Krahas proceseve politike, krijimi i kushteve më të mira të jetesës për njerëzit është ndër sfidat kryesore me të cilat po përballen institucionet e Kosovës.


XS
SM
MD
LG