Lidhje

Tingalin ose Çiftelia ne Iphone


Tingulli i çiftelisë në Ipohe.

Doni të keni tingujt e çiftelisë në telefonin tuaj ? Inxhinieri i elektronikës, Afrim Kacaj, hedh hapin e parë në tregun botëror të lojërave elektronike me programin “TINGALIN” për përdorim në Iphone dhe Ipod Touch.

Më gjerësisht me autorin dhe programin do të njiheni ditën e dielë me 26 tetor në emisionin televiziv Ditari.
XS
SM
MD
LG