Lidhje

KE, shqetësime për reformën në drejtësi


Në Shqipëri, ministri i Drejtësisë Enkeljd Alibeaj tha se institucioni i tij mbetet i hapur për çdo propozim që lidhet më reformën në drejtësi. Duke iu referuar grupeve të sistemit të drejtësisë që kanë kundërshtuar disa projektligje të propozuara së fundmi, ai tha se nuk ka marrë vërejtje. Nga ana e tij kreu i delegacionit të komisionit europian, ambasadori Helmuth Lohan, tha se Brukseli shqetësohet kur sheh se ekuilibri mes llogaridhënies para ligjit të organeve gjyqësore dhe pavarësisë së tyre mund të prishet.
XS
SM
MD
LG