Lidhje

Qytetarët amerikanë në Kosovë votojnë në zgjedhjet presidenciale


Qytetarët amerikanë në Kosovë, qofshin nga personeli civil apo ai ushtarak tashmë kanë hedhur votën e tyre për zgjedhjet e sotme presidenciale duke i cilësuar ato më rëndësi historike për Shtetet e Bashkuara. Të rëndësishme këto zgjedhje i cilësojnë edhe udhëheqësit politikë të Kosovës dhe qytetarët e saj, të cilët besojnë se qëndrimi amerikan ndaj Kosovës do të mbetet i pandryshuar. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë Besim Abazi. //iç//


XS
SM
MD
LG