Lidhje

Intervistë me ish politikanin nga Shqipëria Eduard Selami


Është thënë shpesh keto dite qe zgjedhjet e djeshme ishin historike, por thellesia e ketij ndryshimi, ndikimi i tij, do te duhet kohe te kuptohen plotesisht. Më pak se 50 vjet pas protestave te afrikano-amerikanëve per te drejta civile, Amerika ka sot presidentin e pare afrikano amerikan. Zëri i Amerikës ftoi në studio ish politikanin nga Shqipëria, Eduart Selami per nje analize te zgjedhjeve te djeshme. Zoti Selami theksoi se senatori Obama bëri një fushatë të jashtëzakonshme dhe tregoi aftësi të madhe për të frymëzuar popullin amerikan.

XS
SM
MD
LG