Lidhje

Shqipëria, sfida në zbatimin e ligjit për mbrojtjen e të dhënave personale


Shqipëria ka miratuar kohët e fundit një ligj për mbrojtjen e të dhënave personale, në përpjekje për të ruajtur qytetarët nga dhuna dhe abuzimet me jetën e tyre personale. Komisionerja për mbrojtjen e të dhënave personale, Flora Çabej, thotë se kjo përvojë ndërkombëtare do të hyjë patjetër edhe në Shqipëri. Korrespondenti ynë në Tiranë Ilirian Agolli bisedoi me specialistë të kësaj fushe.

XS
SM
MD
LG