Lidhje

Zbulim gjenetik


Shkencëtarët thonë se kanë hedhur një hap të rëndësishëm përpara në përpjekjet për të kuptuar sëmundjen e kancerit. Për herë të parë ata kanë deshifruar plotësisht ADN-në e një pacienteje me kancer dhe e gjurmuan sëmundjen deri në gjenet fillestare të saj.

Më hollësisht, të martën në emisionin Ditari.

XS
SM
MD
LG