Lidhje

Sfidat e medias në Shqipëri, intervistë me analistin Lutfi Dervishi


OSBE-ja dhe Komisioni Europian nisën sot një projekt që të ndihmojnë mediat shqiptare për të ngritur organizma veterregullues. Ekspertët pohuan se shumë nga problemet e veta, komuniteti i gazetarëve shqiptarë mund t'i rregulloje edhe vete.

Raporti i fundit i Bashkimit Europian e kritikonte median shqiptare per mungese pavaresie, ndikime politike dhe burime financimi te dyshimta. Në emisionin televiziv Ditari, Zëri i Amerikës i mori një intervistë analistit Lutfi Dervishi.

XS
SM
MD
LG