Lidhje

Analisti Nexhmedin Spahiu komenton për shtrirjen e EULEX-it në Kosovë


Ditet e para të dhjetorit në Kosovë fillon procesi i shtirjes së misionit të EULE-it. Shtetet e Bashkuara thanë se vendosja e ketij misioni i shërben forcimit të pavarësisë, sovranitetit dhe sigurisë në vend. EULEX-i do të veprojë në të gjithë Kosovën, në një vend të pandarë, siç jane shprehur zyrtaret amerikanë. Për të biseduar për këtë çështje, Zëri i Amerikës intervistoi në Programin televiziv "Ditari" analistin Nexhmedin Spahiu në Mitrovicë.

XS
SM
MD
LG