Lidhje

Protestë në Prishtinë kundër EULEX-it dhe UNIMK-ut


Disa mijëra qytetarë protestuan sot për herë të dytë me radhë në Prishtinë kundër rrugës që po ndjek proçesi i rikonfigurimit të pranisë civile ndërkombëtare në Kosovë. Protestuesit hodhën parulla kundër EULEX-it dhe UNMIK-ut, por nuk kursyen as udhëheqësit politikë të vendit. Ndonëse ishte paraparë për sot, misioni i EULEX-it pritet që të fillojë punën javën që vjen.

XS
SM
MD
LG