Lidhje

Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan, gati lobimin me administratën e re


Pavarësia e Kosovës dhe integrimi i Shqipërisë në strukturat euro-atlantike kanë qënë objektivi kryesor i punës së organizatave të diasporës këtu në Shtetet e Bashkuara.

Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan ka qënë mjaft aktiv në realizimin e këtyre objektivave. Zëri i Amerikës i mori një intervistë drejtorit të kësaj organizate për të diskutuar për sfidat me të cilat përballet Kosova si shtet i ri dhe Shqipëria në prag të pranimit në Nato.

XS
SM
MD
LG