Lidhje

Korrupsioni në sytë e qytetarëve shqiptarë


Qytetaret ne Shqiperi i vleresojne te pamjaftueshme masat e marra kunder korrupsionit ne administraten publike.

Ne intervista me rastin e Dites Boterore kunder Korrupsionit, qytetare te moshave te ndryshme pohojne se ndeshin korrupsionin ne gjykata, ne spitale dhe ne shume fusha te tjera.

XS
SM
MD
LG