Lidhje

Fermerët shkodranë kërkojnë mbështetje nga shteti


Këtë vit, fermerët e rrethit të Shkodrës kanë arritur të shtojnë prodhimin bujqësor dhe atë blegtoral, por sipas tyre problem vazhdon të mbetet mundësia e kufizuar për shitjen e prodhimeve të tyre. Fermerët kërkojnë më shumë mbështetje nga strukturat shtetërore për çertifikimin dhe tregtimin e prodhimeve të tyre.

XS
SM
MD
LG