Lidhje

Trajtimi i kolesterinës dhe diabeti


Sipas studimit, në qoftëse ulja e nivelit të kolesterinës së keqe pakëson rrezikun për goditje në zemër, atëherë sa më i ulët (deri në një shkallë të caktuar) ky nivel , aq më shumë pakësohet ky rrezik – të paktën për pacientët me diabet të tipit 2.

Më hollësisht të martën në programin televiziv Ditari

XS
SM
MD
LG