Lidhje

Shqipëria gjatë vitit 2008


Viti që po lemë pas solli zhvillime të shumta politike, ekonomike dhe dhe sociale për Shqipërinë. Si në çdo shkëmbim vitesh ne do t’ju sjellim një pasqyrë të këtyre zhvillimeve dhe do të analizojmë se si ndikuan ato në ecurinë e shoqërisë shqiptare dhe në pozitën e saj në botë. Së shpejti, në Ditari.

XS
SM
MD
LG