Lidhje

EULEX-i dhe funksionimi i tij në veriun e Kosovës


Analistë në Prishtinë thonë se Misioni i Bashkimit Evropian për policinë dhe Drejtësinë në pjesën më të madhe do të zbatojnë Kushtetutën dhe ligjet e Kosovës. Udhëheqës të serbëve ndërkaq kanë paralajmëruar shkëputjen e bashkëpunimit me EULEX-in, në se ai nuk dëshmon se është i paanshëm ndaj statusit të vendit. Por, analistët thone se EULEX-i nuk ka se si të jetë i paanshëm.

XS
SM
MD
LG