Lidhje

Sfidat e drejtësisë në Kosovë gjatë vitit 2009


Sistemi i drejtësisë në Kosovë është kritikuar shpesh për mangësi të shumta dhe vazhdon të mbetet një nga sfidat për institucionet e vendit dhe ato ndërkombëtare edhe per këtë vit. Autoritetet besojnë së me shtrirjen e Misionit të Bashkimit Evropian do të krijohen më shumë mundësi për kapërcimin e problemeve që ishin edhe pjesë e kritikave në raportin e Komisionit Evropian për Kosovën. Në këtë raport gjithashtu kërkohet të bëhen më shumë përpjekje në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.

XS
SM
MD
LG