Lidhje

Tensione në Mitrovicë


Tensionet e fundit në veriun e Mitrovicës po testojnë fuqinë e misionit më të ri ndërkombëtar në Kosovë, EULEX, dhe planit gjashtë pikësh të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së Ban Ki Mun.

Eksperti i Ballkanit Daniel Server dhe ish shefi i UNMIK-ut Soren Jesen Petersen flasin për situatën e krijuar dhe të ardhmen e Mitrovicës. Nesër në Ditari.

XS
SM
MD
LG