Lidhje

Profil i një ish të përndjekuri në Shkodër


Prej 18 vitesh, ish të përndjekurit politikë të regjimit komunist vazhdojnë përpjekjet për t'u integruar në shoqëri. Është ky një proces i vështirë, që jo rrallë i ka zhgënjyer ish të burgosurit dhe të përndjekurit politikë në Shqipëri. Në kronikën e tij, korrepondenti Pëllumb Sulo sjell portretin e njërit prej ish të perndjekurve politike të Shkodrës, Kastriot Bajraktarit, i cili drejton shoqatën e ish të përndjekurve politikë të këtij qyteti. //rd//

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG