Lidhje

Rrjeti elektrik i Shqiperise perballe veshtiresive te motit të keq


Rrjeti elektrik i Shqiperise eshte vene keto dite perballe veshtiresive te motit te keq, ngrices dhe ererave, te cilat vune ne prove investimet e deritanishme. Drejtori i Sistemit te Transmetimit, Ymer Balla, thote se nje linje qe lidh Lezhen me Vaun e Dejes eshte demtuar rende dhe do afro nje muaj qe te rregullohet. Korrespondenti yne, Ilirian Agolli, njofton nga Tirana.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG