Lidhje

Kosova dhe tregtia me Serbinë dhe Bosnjen


Autoritetet serbe qe prej një muaji nuk lejojnë kalimin e mallrave të prodhuesve të Kosovës nëpër Serbi dhe as importimin e tyre në tregun serb. Bosnja, po ashtu, ka vënë kushtëzime, që sipas afaristëve të Kosovës po e dëmtojnë ekonominë e vendit. Prishtina është duke shqyrtuar mundësinë e vënies së masave të ndërsjella ndaj këtyre dy vendeve.

XS
SM
MD
LG