Lidhje

Fushë-Arrësi, një qytet në vështirësi zhvillimi


Fushë Arrësi është një nga qytetet e vogla në verilindje të Shqipërisë, që përballet ende me vështirësitë e tranzicionit ekonomik. I krijuar rreth viteve 60-të si një qendër punëtoresh për nxjerrjen dhe përpunimin e mineralit të bakrit dhe drurit, tani pjesa më e madhe e banorëve kanë mbetur pa punë.

XS
SM
MD
LG