Lidhje

Intervistë me Prof. Shinasi Rama, Universiteti i Nju Jorkut


Ballkani, deri dje në kthetrat e regjimeve totalitare, po ndryshon ngadalë dhe duket se integrimi me Perëndimin është një prirje e pashmangëshme. Por cili është statusi i shqiptarëve që jetojnë në disa shoqëri të Ballkanit dhe si e shikojnë shqiptarët të ardhmen e tyre? Zëri i Amerikës intervistoi profesorin e asociuar të politikes ne Universitetin e Nju Jorkut, Shinasi Rama, i cili kohët e fundit ishte nismëtari i një konference për çështjet shqiptare të mbajtur në qytetin e Nju Jorkut.


XS
SM
MD
LG