Lidhje

Agjencitë e OKB-së, dhe sfidat  e Kosovës


Bashkërenduesi i Agjencive të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Frode Mauring, thotë se pas mbylljes së çështjes së statusit politik të vendit, Kosova duhet të jetë më e përqendruar në zhvillimin e saj ekonomik. Zoti Mauring tha se Kombet e Bashkuara janë të paanshme ndaj statusit politik por do të punojnë shumë për të zbutur papunësinë e varfërinë dhe për të përmirësuar gjendjen në shëndetësinë dhe arsimin e Kosovës.


XS
SM
MD
LG