Lidhje

Në Tiranë mbillen 100 pemë për të përmirësuar mjedisin


Veprimtarë të mjedisit mbollën sot në Tiranë rreth 100 pemë te dhuruara nga Banka Procredit, në perpjekje për të ndryshuar atmosferën e kryeqytetit. Matjet tregojnë se Tirana është qytet mjaft i ndotur, dhe lëndët kancerogjene në ajër janë 10 herë më shumë se standartet e kërkuara nga Bashkimi Europian.

XS
SM
MD
LG