Lidhje

Kosovë: Kundërthënie për rolin e Forcës së Sigurisë


Në Kosovë kanë vazhduar debatet lidhur me procesin e ngritjes së Forcës së Sigurisë që po përcillet me pakënaqësi e kundërthënie. Autoritetet janë zotuar për rishqyrtimin e, siç është thënë, lëshimeve të mundshme dhe po bëjnë thirrje që të mos politizohet procesi i ngritjes së kësaj force që për shqiptarët paraqet bërthamën e ushtrisë së ardhshme të vendit.

XS
SM
MD
LG