Lidhje

Komenti juaj


A mendoni se Gjykata Kushtetuese duhet ta shfuqizojë ligjin e pastërtisë së figurës së zyrtarëve?


Ne jemi të interesuar për komentet dhe mendimet tuaja. Përdorni formularin në fund të kësaj faqeje për të na dërguar mendimet tuaja. Disa prej tyre ne do t'i transmetojmë gjatë programit televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG