Lidhje

Shqiptarët në Serbi kërkojnë trajtim të njëjtë me serbët në Kosovë


Përfaqësuesit e pushtetit lokal të tri komunave me shumicë shqiptare në Serbi, kërkojnë që trajtimi i tyre të jetë i njëjtë me atë të serbëve në Kosovë. Ata i bënë këto komente pas takimeve me udhëheqësit e Kosovës me të cilët diskutuan gjendjen në Luginën e Preshevës dhe tensionet që kanë nxitur atje arrestimet e dhjetë shqiptarëve nën dyshimet për krime lufte në Kosovë.

XS
SM
MD
LG