Lidhje

Maqedoni: Debate për zgjedhjet e ardhshme presidenciale


Analistët në Maqedoni mendojnë se zgjedhjet e ardhëshme mund të kalojnë pa dhunë, por se vendi ende është larg organizimit të zgjedhjeve plotësisht të drejta dhe demokratike. Ata debatojnë mbi sjelljen e elektoratit shqiptar, në veçanti gjatë balotazhit për presidentin e vendit, i cili pa dyshim do të jetë maqedonas.

XS
SM
MD
LG