Lidhje

OBSH:Alarmante situata e ndotjes në Mitrovicë


Zyrtarë të Organizatës Botërore të Shëndetësisë kanë shprehu alarm për gjëndjen e banorëve në zonat e ndotura me plumb në dy kampe në Mitrovicë. Në një konferencë që u mbajt sot në Prishtinë, ata bënë thirrje që banorët rom, ashkalinj dhe egjiptas të zhvendosen prej andej dhe ajo zonë të quhet e rrezikshme për shëndetin e njeriut.

XS
SM
MD
LG