Lidhje

Kosovë: Java e prodhimeve amerikane


Këto ditë në Kosovë është organizuar java e prodhimeve amerikane. Kompania tregtare ETC kishte zgjedhur organizimin e kësaj jave në shenjë mirënjohjeve ndaj Shteteve të Bashkuara dhe për të përshëndetur presidentin e ri Barak Obama. Organizimi i kësaj jave përkon me debatet në qarqet e biznesit të cilat ankohen se Beogradi, i cili nuk e njeh pavarësinë e Kosovës po pengon eksportin e mallrave të saj.

XS
SM
MD
LG