Lidhje

Shqipëri:Situata ekonomike në jug të vendit


Bizneset në jug të Shqipërisë kanë nisur të preken nga kriza ekonomike. Disa nga sipërmarrjet prodhuese thonë se ka një rënie në shitjet e prodhimeve të tyre të eksportit. Drejtuesit e Dhomës së Tregtisë së Gjirokastrës thonë se duhet mbeshtetur biznesi me kredi nga sektori bankar dhe vlerësojnë hapat e hedhur nga Banka e Shqipërisë në uljen e normës së interesit.

XS
SM
MD
LG