Lidhje

Piter Feith: Kosova me përparime e sfida


Përfaqësuesi i posaçëm i Bashkimit Evropian në Kosovë, Pieter Feith, e ka cilësuar raportin e tij të fundit para Parlamentit Evropian si miqësor dhe të balancuar. Ai i bëri këto komente sot në Prishtinë pas debateve që nxiti raporti i tij në të cilin shpreheshin kritika në adresë të Qeverisë dhe Parlamentit të Kosovës, për mungesë transparence dhe përgjegjshmërie.

XS
SM
MD
LG