Lidhje

Kosovë: EULEX-i funksional deri në fund të dimrit


Zyrtarë të Misionit të Bashkimit Evropian për policinë dhe drejtësinë thanë sot se EULEX-i do të jetë funksional në tërësi deri në fund të dimrit. Ata thanë se aktualisht po punohet për përmirësimin e gjendjes në sistemin e gjyqësisë, si një nga fushat më të kritikuara më vend, ndërsa qeveria e Kosovës është zotuar se deri në muajin qershor do të hartojë strategjinë e posaçme për luftë kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit

XS
SM
MD
LG