Lidhje

Shkodër : Festohet Dita e Karnavaleve, një traditë e vjetër


Në Shkodër u festua sot Dita e Karnavaleve, një traditë e vjetër e këtij qyteti, e rigjallëruar vitet e fundit nga shoqata Ilirikum dhe bashkia.

XS
SM
MD
LG