Lidhje

E ardhmja e trashëgimisë kulturore dhe fetare në Kosovë


UNMIK-u ka vazhduar përpjekjet edhe gjatë javës që po lëmë pas për të siguruar fillimin e bisedimeve ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit për zgjidhjen e çështjeve të interesit të përbashkët. Këto përpjekje pasuan dështimin e këtij misioni për të organizuar një takim ku do të diskutohej çështja e trashëgimisë kulturore e fetare. Autoritetet në Prishtinë thonë se çështje si ajo e trashëgimisë kulturore nuk duhet të politizohen.

XS
SM
MD
LG