Lidhje

Fullani paralajmëron për ndikimet e krizës


Në Shqipëri guvernatori i Bankës Qendrore Ardian Fullani tha sot se "pavarësisht se ekonomia shqiptare dhe sistemi i saj financiar i bën ballë goditejeve të para të krisës, efektet do vazhdojnë të shfaqen në të ardhmen".

Këto komente ai i bëri gjatë një takimi me shoqatën e bankave dhe kompanitë eksportuese. Guvernatori Fullani kërkoi nga Bankat mbështetjen e industrisë së eksporteve të cilën ai e quajti mjaft të rëndësishme për stabilitetin ekonomiko financiar të vendit. Kompanitë e eksporteve, të cilat llogarisini afër 100 mijë të punësuar, janë të parat që kanë ndjerë efektet e krizës.

XS
SM
MD
LG